сряда, 26 януари 2011 г.

Wizzair

Wizzair е една от нискобюджетните компании, които оперират на българския пазар. Ниските цени и доброто качество на обслужване печелят много пътници и правят wizzair водеща компания в осигуряването на въздушния транспорт за гражданите на България. Базирана в Унгария Wizzair осъществява полети от големите летища (София, Варна, Бургас) по много европейски дестинации и предлага ниски цени на самолетните билети при закупуването им месец или два преди самия полет. С наближаването на датата за извършване на пътуването цените на незаетите в самолета места рязко скачат и самолетните билети в този случай стават в пъти по-скъпи от тези, които са били закупени на ниските цени преди време.
Повечето клиенти на Wizz air (в БГ интернет пространството позната, като: визеър, уизеър и доста други варианти написани на кирилица) предпочитат да закупуват билетите директно от сайта на превозвача, като в този случай се спестяват разходи за обслужване на продажбата, които повечето риселъри начисляват (варира в рамките на 10 - 30 евро).
При закупуване на билет от wizz air е добре да сте наясно с количеството багаж, който възнамерявате да носите с вас, което ще ви даде отговор на въпроса, дали имате нужда от заплащането на допълнителен багаж или ще можете да се поберете в рамките на ръчният си багаж, който е позволено да бъде в рамките на до 10 килограма и размери 55x40x20cm.
Пътниците на виз еър имат възможност и да закупят специално пригодени места в центъра на самолета, които предлагат малко по-добър комфорт при пътуване и разполагат с близо 10-15 см. по дълга дистанция от предната седалка. Ако имате желание да закупите преференциални места е задължително да предупредите служителя при чек ин. В този случай е необходимо да заплатите такса в рамките на 10 евро или паунда (варира за различните летища) и отново да се върнете при служителя на чек ин гишето, за да получите бордната си карта със специален стикер, който се залепя на нея и помага на стюардите в самолета на wizz air да ви настанят на правилните места. Имайте предвид, че тези места са ограничен брой (в общия случай 12 в един самолет) и ако закъснеете с чек ин-а си е възможно да са били вече разпродадени.

Директна препратка към интернет адреса на авиокомпанията: http://www.wizzair.com

Евтини полети

Евтините полети до чужбина са предпочитани от много хора, защото значително облекчават бюджета за пътуването. Нискобюджетните компании предлагат ниски цени на полетите си до различни дестинации и така привличат много пътници, които в на нормални цени не биха избрали да пътуват.

Самолетни билети до Лондон

Тук ще намерите оферти за евтини самолетни билети до Лондон с тръгване от София, Варна и Пловдив.
Нискобюдветни полети до Лондон от летища в България и цени на билети.
Евтини предложения за полети с редовни авиокомпании.

неделя, 23 януари 2011 г.

Евтини Самолетни Билети

Евтините самолетни билети са голямо предизвикателство за всеки. Пътуването със самолет винаги е било свързвано с високи цени и в повечето случаи е било смятано за скъпо удоволствие, но в последните няколко години евтините самолетни билети широко навлязоха в България и голяма част от дестинациите от София, а дори и от Варна, Бургас и Пловдив имат добра обезпеченост с полети на ниско бюджетни авиокомпании. Летището в София специално разполага с отделен терминал, от който полетите са само ниско бюджетни и обслужват пътници на едни от най-известните авиокомпании, като Wizair, EasyJet, Pegasus Air и други.
В следващите няколко линка можете да се запознаете с условията и цените на билетите за най-популярните дестинации от София, Варна, Бургас и Пловдив.

При избора на самолетен билет добре преценете възможностите си за лавиране във времето, защото нискобюджетните компании понякога не успяват да изпълнят определеното разписание и закъсняват с полетите, което може да ви навреди, като изпуснете връзка на друг полет, ако имате прекачване или да накара ваши роднини или приятели да ви чакат с часове на някое летище. Макар и споменатите недостатъци, летенето с ниско бюджетни авиокомпании, които предлагат евтини цени на самолетните си билети и сравнително добро обслужване и по време на полета е огромно преимущество за дестинациите по които има такива линии. Свободното движение на хора е огромно предимство в днешни дни и дава голяма свобода за опознаване на нови култури и цивилизации.