неделя, 23 януари 2011 г.

Евтини Самолетни Билети

Евтините самолетни билети са голямо предизвикателство за всеки. Пътуването със самолет винаги е било свързвано с високи цени и в повечето случаи е било смятано за скъпо удоволствие, но в последните няколко години евтините самолетни билети широко навлязоха в България и голяма част от дестинациите от София, а дори и от Варна, Бургас и Пловдив имат добра обезпеченост с полети на ниско бюджетни авиокомпании. Летището в София специално разполага с отделен терминал, от който полетите са само ниско бюджетни и обслужват пътници на едни от най-известните авиокомпании, като Wizair, EasyJet, Pegasus Air и други.
В следващите няколко линка можете да се запознаете с условията и цените на билетите за най-популярните дестинации от София, Варна, Бургас и Пловдив.

При избора на самолетен билет добре преценете възможностите си за лавиране във времето, защото нискобюджетните компании понякога не успяват да изпълнят определеното разписание и закъсняват с полетите, което може да ви навреди, като изпуснете връзка на друг полет, ако имате прекачване или да накара ваши роднини или приятели да ви чакат с часове на някое летище. Макар и споменатите недостатъци, летенето с ниско бюджетни авиокомпании, които предлагат евтини цени на самолетните си билети и сравнително добро обслужване и по време на полета е огромно преимущество за дестинациите по които има такива линии. Свободното движение на хора е огромно предимство в днешни дни и дава голяма свобода за опознаване на нови култури и цивилизации.

Няма коментари:

Публикуване на коментар